text.skipToContent text.skipToNavigation

YKSITYISYYDEN SUOJA

Dunin tavoitteena on yrityksen verkkosivustoilla vierailevien yksilöiden yksityisyyden suojaaminen. Dunin tavoite on, että kaikki henkilöt, joiden henkilötietoja Duni käsittelee, voivat olla aina varmoja siitä, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan ja että heidän henkilötiedoistaan pidetään asiaankuuluvaa huolta. Keräämme sinusta tietoja, kun rekisteröidyt sivustollamme tai täytät lomakkeen. Voit kuitenkin vierailla sivustollamme anonyymisti. Duni on ainoa sivustolla kerättyjen tietojen omistaja, emmekä jaa tietojasi minkään organisaatiomme ulkopuolisen kolmannen osapuolen kanssa muussa tapauksessa kuin pyyntösi täyttämiseksi.

Verkkosivustolla kerättäviä henkilötietoja ovat esimerkiksi seuraavat:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yrityksen nimi
  • Osoite

Antamiasi henkilötietoja käsitellään seuraavilla tavoilla:

  • Pyytämiesi tietojen ja palveluiden tarjoamiseen
  • Kokemuksesi mukauttamiseen
  • Transaktioiden käsittelemiseen
  • Verkkosivustomme parantamiseen
  • Asiakaspalvelun parantamiseen
  • Markkinointitarkoituksiin edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi tähän 

Duni voi antaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja/tai postiosoitteesi kolmansille osapuolille, kuten tuotteidemme toteuttajille tai jakelijoille, jotta pyyntösi voidaan täyttää. He toimittavat sinulle meidän puolestamme tietoja tai tuotteita, joihin olet osoittanut kiinnostusta. 

Yksilöillä on seuraavat perusoikeudet koskien Dunin rekisteröimiä tietoja:

  • Käyttää ja lukea omia tietojaan
  • Pyytää tietojensa korjaamista tai poistamista
  • Vastustaa omien tietojensa käyttöä
  • Ilmaista huolenaiheita tietojensa käyttämisestä

Yllä olevat tiedot ovat voimassa, elleivät ne ole ristiriidassa muiden lakien tai laillisten oikeuksien kanssa, joita Dunilla on henkilötietojen käsittelyä koskien.

Duni suorittaa varotoimia tietojesi suojaamiseksi. Kun lähetät arkaluonteisia tietoja verkkosivuston kautta, tietosi suojataan sekä verkossa, että offline-tilassa. Käytämme salausta verkossa lähetettyjen arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi, ja suojaamme tietojasi myös offline-tilassa. Vain tietoja tiettyyn työhön tarvitsevilla työntekijöillä on pääsy henkilötietoihin. Tietokoneet ja palvelimet, joille tallennamme henkilötietoja, säilytetään turvallisessa ympäristössä.

Tämä sivusto sisältää "evästeitä". Eväste on sivustolla vierailevan kiintolevylle tallennettava pieni pala tietoa, joka auttaa meitä helpottamaan pääsyäsi sivustolle, ja jonka avulla voimme tunnistaa sivustolle uudelleen palaavat vierailijat. Esimerkiksi, kun käytämme evästeitä tunnistamiseesi, sinun ei tarvitse sivustolle sisään kirjautuessasi kirjoittaa salasanaa useammin kuin kerran, ja tämä säästää aikaasi.

Evästeet antavat meille myös mahdollisuuden seurata ja kohdista käyttäjiemme mielenkiinnonkohteita, jotta voimme tehostaa kokemusta sivustollamme. Evästeen käyttöä ei yhdistetä millään tavalla mihinkään henkilötietoihin sivustomme.

Voit tarkistaa ja päivittää henkilötietojesi ajantasaisuuden lähettämällä meille viestin osoitteeseen gdpr@duni.com.

Kaikissa muissa henkilökohtaisia tietoja koskevissa asioissa voit lähettää viestin osoitteeseen gdpr@duni.com.

LOMAKKEILLA OLEVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Kuinka usein lähetätte uutiskirjeitä, ja mitä ne sisältävät?
Tiheys vaihtelee liiketoiminta-alueittain ja markkinoittain. Tarkoituksena on lähettää ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia.

Mitä tietoja keräätte?
Uutiskirjeen lähettämiseen vaaditaan vain sähköpostiosoite. Jotta voit pyytää näytteitä, tarvitsemme nimen ja osoitteen.

Käytättekö tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen?
Emme.

Kuinka kauan säilytätte keräämiänne tietoja?
Uutiskirjeen osalta sähköpostisoitteesi säilytetään, kunnes lopetat tilaamisen.
Näytteiden osalta tietosi tallennetaan, kunnes näyte on lähetetty sinulle.

Jaatteko uutiskirjeiden ja näytteiden yhteydessä kerättyjä henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa?
Emme.

Kuinka voin poistaa henkilötietoni?
Ne poistetaan, kun lopetat uutiskirjeen tilaamisen, tai voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen gdpr@duni.com

DUNI VISUALISER -SOVELLUKSEN HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Duni toimittaa innovatiivisia kattauskonsepteja sekä luovia pakkaus- ja takeaway-ratkaisuja ammattilaisille ja kuluttajille. Kaikki tuotteemme on suunniteltu luomaan GOODFOODMOOD®-tunnelmaa, ja ne ovat vuosikymmenien materiaali- ja suunnittelukokemuksen tulosta.

Oletpa sitten Dunin asiakas, työntekijä tai liikekumppani, Dunin visiossa sinä olet keskipisteessä. Siksi meille on tärkeää tuntea sinut hyvin.

Yksi tapa toteuttaa tätä on käyttäjätietojen kerääminen. Jos luet tätä, olet todennäköisesti kiinnostunut siitä, millaisia tietoja keräämme ja miten käytämme niitä. Jatka lukemista, niin saat tietää lisää.

Ilman tietoja sinusta työmme olisi paljon vaikeampaa. Kiitos siis sinulle, kun jaat ne kanssamme! Toivomme, että voimme puolestamme tehdä GOODFOODMOOD®-kokemuksestasi vieläkin paremman.

1. Miten kunnioitamme yksityisyyttäsi

Dunin strategiana on kertoa mahdollisimman avoimesti ja läpinäkyvästi siitä, miten keräämme ja käytämme tietojasi.

Ensinnäkin kerromme tarkkaan, mitä tietoja keräämme ja miksi. Voit lukea tästä seuraavassa osiossa. 

Tämän jälkeen kerromme, mitä teemme keräämillämme tiedoilla. Kenen kanssa jaamme tietoja? Mitä he tekevät niille? Voit lukea tästä osiossa 3.

Lisäksi suojelemme tietojasi ja kerromme, miten pitkään säilytämme niitä. Voit lukea tästä osioissa 4 ja 5.

Lopuksi tarjoamme tietoja yksityisyyden suojastasi, kuten esimerkiksi minne ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä. Voit lukea tästä osioissa 6 ja 7.

2. Mitä tietoja keräämme ja miksi

Haluamme tarjota sinulle mahtavan Duni-kokemuksen! Tämän vuoksi keräämme erilaisia tietoja Duni Visualiser -sovelluksen käytöstäsi.

Tiedon tyyppi:

Kuva

Kun teet tuotepyynnön, asettelemistasi tuotteista otetaan kuva. Tallennamme kuvan käsittelyä ja tunnistamista varten sekä antaaksemme sinulle oikeaa tuotetietoa Dunin tuotevalikoimasta. Kun käsittely on tehty, kuva poistetaan. Sitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä siitä poimita henkilökohtaisia tietoja.

Käyttötiedot

Muita kuin henkilötietoja keräämme siitä, miten käytät sovellusta vuorovaikutteisesti, ja näitä tietoja käytämme sisäisesti kehitystarkoituksiin.

Nimi ja sähköpostiosoite

Kun otat meihin yhteyttä esittääksesi kysymyksiä, antaaksesi palautetta tai raportoidaksesi ongelmasta,
keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata sinulle.

Muut (henkilö)tiedot

Muut sovelluksessa käsiteltävät tiedot, kuten kuvan sisältämät (mahdollisesti henkilökohtaiset) tiedot. Kehotamme rajoittamaan tunnistettavissa olevien henkilötietojen lisäämistä kuvaan. Duni ei ota vastuuta näiden sisältämistä henkilötiedoista, mutta huomioi tietenkin sovellettavan lainsäädännön tällaisten tietojen käsittelyn suhteen.

Käsittelemme näitä henkilötietoja mahdollistaaksemme sinulle sovelluksen käytön, parantaakseemme sovelluksen toimivuutta ja auttaaksemme sinua, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat muuten ottaa yhteyttä meihin.

3. Kenen kanssa jaamme tietojasi 

Emme myy tai vaihda tietoja kolmansille osapuolille tai heidän kanssaan, mutta jaamme niitä sellaisten osapuolten kanssa, jotka auttavat meitä Dunin vision saavuttamisessa. Tällaisia osapuolia voivat olla muut Duni-yritykset, palveluntarjoajat tai liikekumppanit. Me kaikki olemme sitoutuneet pitämään tietosi turvassa, ja vaatimuksemme näitä osapuolia kohtaan ovat yhtä tiukat kuin itseämme kohtaan.

4. Miten suojelemme henkilötietojasi

Dunin tavoitteena on tätä palvelua käyttävien henkilöiden yksityisyyden suojaaminen. Dunin tavoite on, että kaikki henkilöt, joiden henkilötietoja Duni käsittelee, voivat olla aina varmoja siitä, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan ja että heidän henkilötiedoistaan pidetään asiaankuuluvaa huolta.

Antamiasi henkilötietoja voidaan käsitellä yhdellä tai useammalla tavalla seuraavista:

  • Pyytämiesi tietojen ja palvelun tarjoamiseen
  • Kokemuksesi mukauttamiseen
  • Transaktioiden käsittelemiseen
  • Palvelumme parantamiseen
  • Asiakaspalvelun parantamiseen

Duni voi antaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi kolmansille osapuolille, kuten tuotteidemme toteuttajille tai jakelijoille, jotta pyyntösi voidaan toteuttaa. He toimittavat sinulle meidän puolestamme tietoja tai tuotteita, joihin olet osoittanut kiinnostusta. 

Duni suorittaa varotoimia tietojesi suojaamiseksi. Kun lähetät arkaluonteisia tietoja palvelun kautta, tietosi suojataan sekä verkossa että offline-tilassa. Käytämme salausta verkossa lähetettyjen arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi, ja suojaamme tietojasi myös offline-tilassa. Vain tietoja tiettyyn työhön tarvitsevilla työntekijöillä on pääsy henkilötietoihin. Tietokoneet ja palvelimet, joille tallennamme henkilötietoja, säilytetään turvallisessa ympäristössä.

5. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin se on tarpeen. Käsiteltäviä kuvia ei säilytetä. Asiakastukitapauksissa nimiä ja sähköpostiosoitteita säilytetään korkeintaan vuoden ajan viimeisestä yhteydenotostasi.

Voimme säilyttää tietojasi tätä pidempään, jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten vuoksi.

6. Yksityisyyden suojasi 

Sinulla on monia henkilötietojasi koskevia oikeuksia. Voit lukea niistä lisää täältä

Yksilöillä on seuraavat perusoikeudet koskien Dunin käsittelemiä tietoja:

  • Käyttää ja lukea omia tietojaan
  • Pyytää tietojensa korjaamista tai poistamista
  • Vastustaa omien tietojensa käyttöä
  • Ilmaista huolenaiheita tietojensa käyttämisestä
  • Saada henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa 

Yllä olevat tiedot ovat voimassa, elleivät ne ole ristiriidassa muiden lakien tai laillisten oikeuksien kanssa, joita Dunilla on henkilötietojen käsittelyä koskien. 

Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai tietää lisää, ota meihin yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät tämän käytännön lopusta.

Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä valitus asuinmaasi kansalliselle tietosuojaviranomaiselle tai Ruotsin Datainspektionen-tietosuojaviranomaiselle.

7. Kehen voin ottaa yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai käytänteistämme, voit ottaa meihin yhteyttä. Yhteystiedot: gdpr@duni.com